020 – 305 58 00

Nieuws

Vacature: Radiodiagnostisch Laborant (oproepbasis)

Medisch Centrum Jan van Goyen is een behandelcentrum met 11 verschillende specialismen. Wij werken als centrum met korte toegangstijden en gastvrijheid en professionaliteit is voor ons erg belangrijk. Dankzij het persoonlijke karakter van ons centrum vinden duizenden patiënten jaarlijks hun weg naar onze fraaie locaties in Amsterdam Oud-Zuid. Ons serviceconcept is gericht op een optimale dienstverlening; om tot verdere professionalisering van de organisatie te komen zoeken wij een Radiodiagnostisch LaborantOproepbasis

Huidkankerdag: kom je ook?

Zaterdag 2 juni vindt de Huidkankerdag plaats. Het doel van deze dag is om mensen bewuster te maken van de gevaren van te veel zonnen en om bezoekers uit te leggen dat het belangrijk is om de huid regelmatig zelf te controleren. Op deze manier kan een huidkanker vroeg ontdekt worden en is er grotere kans op genezing. De dermatologen van Medisch Centrum Jan van Goyen werken ook weer mee aan deze belangrijke dag. 

Deelname JvG open dag OLVG

Afgelopen zaterdag deed het OLVG met de open dag mee aan de Week van Zorg en Welzijn 2018. Ook Medisch Centrum Jan van Goyen was met een stand aanwezig op deze open dag. Bij internist Dominique Verhagen kon het publiek de bloeddruk en suikerspiegel meten. Bij ANIOS dermatoloog Vidhya Narayan kon men terecht voor tips & tricks over moedervlekken en zonneschadeplekjes. Voor beide onderdelen was veel belangstelling.

Vacature: OK Assistent Chirurgie

Medisch Centrum Jan van Goyen is een behandelcentrum met 11 verschillende specialismen. Wij werken als centrum met korte toegangstijden en gastvrijheid en professionaliteit is voor ons erg belangrijk. Dankzij het persoonlijke karakter van ons centrum vinden duizenden patiënten jaarlijks hun weg naar onze fraaie locaties in Amsterdam Oud-Zuid. Ons serviceconcept is gericht op een optimale dienstverlening. Wij zijn op zoek naar een OK Assistent Chirurgie 24-36 uur per week

Specialisten JvG geven bijscholing aan huisartsen

Donderdag 8 maart vond in het St.-Ignatius Gymnasium de derde geaccrediteerde nascholing voor huisartsen plaats. Dit keer waren de onderwerpen hiv, HPV en AIN. Zo'n 20 huisartsen luisterden naar lezingen van internist Dominique Verhagen en gynaecologen Carla van der Wijden en Louisette Peters. De deelnemers waren zeer enthousiast en complimenteerden Jan van Goyen na afloop met de interessante en leuke avond.

Bereikbaarheid Jan van Goyen tijdens wegwerkzaamheden

Op woensdag 1 maart 2017 is de gemeente Amsterdam gestart met het werken aan de weg op de De Lairessestraat en de Cornelis Krusemanstraat tot aan de Amstelveenseweg. Een groot deel van de straten is reeds opengesteld voor het verkeer.

Slaapapneu: wat is het precies?

Snurken is een groot probleem. Vooral wanneer er ook sprake is van apneu: een pauze van de ademhaling van meer dan 10 seconden. De kwaliteit van de slaap is erg slecht; het lukt eigenlijk niet of nauwelijks om diep genoeg te slapen, de slaapapneupatiënt wordt niet uitgerust wakker en heeft overdag veel last van slaperigheid.

Jan van Goyen Apotheek verhuist

Vanaf 15 februari a.s. sluit de Jan van Goyen apotheek aan de Jan van Goyenkade en verhuist deze naar de Koninginneweg 137, tevens gelegen in Amsterdam Oud Zuid. De apotheek heet vanaf dat moment de Koninginne Apotheek.

Vacature: doktersassistent

Medisch Centrum Jan van Goyen heeft maar liefst 11 verschillende specialismen in huis. Op onze kleinschalige maar fraaie locaties in Amsterdam Oud-Zuid vinden jaarlijks duizenden patiënten hun weg naar onze poliklinieken. Als Medisch Centrum staan wij voor gastvrijheid en professionaliteit en werken wij met korte toegangstijden. Onze dienstverlening is gericht op vriendelijke en persoonlijke benadering van de patiënt in een professionele omgeving. Voor de poliklinieken Oogheelkunde, KNO en Orthopedie zijn we ook zoek naar: Doktersassistent(en) 32 uur per week Wat ga je doen?Als doktersassistent geef je patiënten en hun naasten instructies en informatie over de onderzoeken en behandelingen, procedures, medicijngebruik en het aanleveren van bepaalde vaardigheden.

Jan van Goyen donderdag 1 februari aanwezig op de Nationale Gezondheidsbeurs

Donderdag 1 februari is Medisch en Esthetisch Centrum Jan van Goyen aanwezig op het Vrouwenzorgplein tijdens de Nationale Gezondheidsbeurs in de jaarbeurs Utrecht. Ook andere zorgverleners én ervaringsdeskundigen stellen hier, in grote getalen, hun kennis over vrouwenzorg beschikbaar aan het grote publiek.
Getoond 1–10 van 51123456