020 – 305 58 00

Vacature: consulent Plastische chirurgie

29 Augustus, 2017 13:06

Medisch Centrum Jan van Goyen is een behandelcentrum met 11 verschillende specialismen. Wij werken als centrum met korte toegangstijden en gastvrijheid en professionaliteit is voor ons erg belangrijk. Dankzij het persoonlijke karakter van ons centrum vinden duizenden patiënten jaarlijks hun weg naar onze fraaie locaties in Amsterdam Oud-Zuid. Ons serviceconcept is gericht op een optimale dienstverlening met een multidisciplinaire samenwerking; om tot verdere professionalisering van de organisatie te komen zoeken wij een

Consulent Plastische chirurgie
32 uur per week

Wat ga je doen?
Als consulent Plastische chirurgie bij het Medisch en Esthetisch Centrum Jan van Goyen ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten en begeleid je patiënten persoonlijk voor en na een behandeling. Je geeft patiënten en hun naasten instructie en informatie over onderzoeken of behandelingen, procedures, medicijngebruik en het aanleren van bepaalde vaardigheden. Je voert diverse administratieve werkzaamheden uit zoals: het maken van spreekuur- en operatieafspraken, het afhandelen van afspraken, het voorbereiden van het spreekuur en het bijwerken van dossiers, verzekeringsaanvragen, offertes maken voor onverzekerde zorg. Daarnaast verleen je ondersteuning tijdens onderzoeken aan medisch specialisten tijdens het spreekuur.

Wat bieden wij?
Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling, variabele werktijden, een prettige werksfeer waarin ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid, inbreng en ontwikkeling. Afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding bieden wij een marktconform salaris. De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.

Wat wij vragen

  • Een afgeronde MBO opleiding tot doktersassistent en minimaal vier jaar ervaring in een soortgelijke setting is een pré.
  • Kennis van de plastische chirurgie is een pré.
  • Je bent representatief, servicegericht en beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Als consulent ben je in staat om actief in te spelen op de wensen en behoeften van de patiënten en je blijft rustig wanneer meerdere mensen tegelijk een beroep op je doen.
  • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd.
  • Je bent flexibel ingesteld en kunt goed samenwerken met de diverse disciplines.
  • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse taal (in woord en geschrift) en van de Engelse taal (spreekvaardigheid).
  • Je kunt goed met de computer omgaan en hebt kennis van ziekenhuis informatiesystemen.
  • Ruime ervaring met genoemde taken in een kleine flexibele organisatie.

Interesse?
Stuur je motivatiebrief en CV voor 22 september 2017 naar hrm@jvg.nl