020 – 305 58 00

Vacature: dermatoloog voor 0.6-0.8 FTE

13 Oktober, 2017 16:33

Vanwege zwangerschapsvervanging van een van onze dermatologen, zoeken wij per januari een dermatoloog voor 0.6-0.8 FTE (27-36 uur). 

Organisatie
Het Medisch Centrum Jan van Goyen is een zelfstandig behandelcentrum waar kwalitatief hoogwaardige, medisch specialistische zorg wordt geboden door 11 specialismen. Het centrum kenmerkt zich door haar kleinschaligheid in combinatie met professionaliteit en patiëntvriendelijkheid. Medisch Centrum Jan van Goyen onderhoudt nauwe banden met het OLVG. Deze nauwe band tussen het OLVG en Medisch Centrum Jan van Goyen komt o.a. tot uiting in de samenwerking van medisch specialisten binnen en tussen de verschillende vakgroepen van beide huizen.

De afdeling
Dermatologie binnen Medisch Centrum Jan van Goyen wordt thans ingevuld door 2 dermatologen. Zij worden ondersteund door een team van 3 doktersassistentes.

Onze vraag
Wij zoeken een prettige, enthousiaste, verantwoordelijke allround collega met als pré expertise in flebologie en chirurgie, die het vak in de volle breedte uitoefent.

Ons aanbod
Wij bieden u een tijdelijk dienstverband voor de duur van ca. 5 maanden (januari tot mei 2018). U komt te werken in een prettige en veelzijdige praktijk in Amsterdam.

Informatie
Meer informatie kunt u inwinnen bij dr. B.S. Wind, dermatoloog via b.wind@jvg.nl of 06-16 40 77 19.
Uw brief + CV kunt u richten aan Felicia Tjong-A-Sie, hrm@jvg.nl