020 – 305 58 00

Vacature: Junior business controller

3 Oktober, 2017 09:05

Medisch Centrum Jan van Goyen is een behandelcentrum met 11 verschillende specialismen. Wij werken als centrum met korte toegangstijden en gastvrijheid en professionaliteit is voor ons erg belangrijk. Dankzij het persoonlijke karakter van ons centrum vinden duizenden patiënten jaarlijks hun weg naar onze fraaie locaties in Amsterdam Oud-Zuid. We zijn een volledige dochteronderneming van Stichting OLVG in Amsterdam. Wij zijn op zoek naar een

Junior business controller
24-32 uur per week

voor de afdeling Financiën. De afdeling bestaat uit drie medewerkers op de financiële administratie, een medewerker zorgadministratie en wordt aangestuurd door de manager Control en Informatievoorziening. Je rapporteert aan de manager Control en Informatievoorziening.

Wat ga je doen?
Als controller ben je een belangrijke schakel in de besturing van de organisatie. Je draagt zorg voor de reguliere managementinformatie met betrekking tot zorgproductie en financiële positie van de organisatie en de verschillende specialismen. Daarnaast adviseer je het management en de directie gevraagd en ongevraagd over diverse onderwerpen. Je houdt je bezig met o.a. de beoordeling van business cases, het bedenken en implementeren van procesverbeteringen en het opstellen van honorariumafrekeningen van medisch specialisten. Je zorgt dat je optimaal gebruik maakt van de beschikbare data bij het uitoefenen van je werk.

Wat bieden wij?
Een interessante en afwisselende functie - in eerste instantie voor de duur van 1 jaar - in een dynamische organisatie op een afdeling waar kwaliteit en continue verbetering hoog in het vaandel staan. We bieden je de mogelijkheid om veel te leren over de (financiële) besturing van een medisch centrum. Bij gebleken geschiktheid bieden we je een contract voor onbepaalde tijd. De functie is ingeschaald in FWG schaal 50 volgens de CAO Ziekenhuizen. Doorgroeien naar een hogere schaal behoort tot de mogelijkheden.

Wat vragen wij?

  • Je hebt minimaal een afgeronde relevante (bedrijfseconomische) HBO of WO opleiding;
  • Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau;
  • Je vindt het een uitdaging om inzichten uit data te vertalen naar acties in de kliniek;
  • Je bent analytisch ingesteld, initiatiefrijk en nieuwsgierig;
  • Je bent resultaatgericht en rondt projecten af;
  • Je bent creatief en stressbestendig;
  • Je beschikt over een goede uitdrukkingsvaardigheid en communiceert proactief, open en direct met je collega’s en belanghebbenden op alle niveaus binnen en buiten de organisatie.

Interesse?
Stuur je motivatiebrief en CV voor 27 oktober 2017 ter attentie van Felicia Tjong-a-sie, via hrm@jvg.nl.
Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Esmé Schelling, manager Control en Informatievoorziening, telefoon 020-3055800.

Sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 6 en 7 november.