020 – 305 58 00

Verwijzers

Hoe legt u contact?

Bent u huisarts of een andere doorverwijzer? Op deze pagina vindt u de belangrijkste informatie over de bereikbaarheid en contactmogelijkheden.

Verwijzerslijnen

Voor u als verwijzer is het goed om te weten dat wij per polikliniek een eigen verwijzerslijn hebben ingericht waardoor u ons snel kunt bereiken en direct de juiste afdeling aan de telefoon krijgt


Via onderstaande links is het mogelijk om:

Kosten en verzekeringen

Medisch Centrum Jan van Goyen werkt samen met het OLVG en heeft met alle zorgverzekeraars afspraken. De vergoeding is al volgt geregeld:

  • Declaraties van Zilveren Kruis/Achmea en alle onder Zilveren Kruis vallende merken zoals: FBTO, Interpolis, Avero/Achmea, Inshared en OZF gaan via het MC Jan van Goyen;
  • Declaraties van alle overige zorgverzekeraars gaan vanaf 1 januari 2017 via het OLVG. De contractafspraken die het medisch centrum met deze verzekeraars heeft maken deel uit van de afspraken tussen het OLVG en deze verzekeraars.

Zorgdomein en Edifact

Om het verwijsproces voor u te ondersteunen en zorgtrajecten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, werkt MC Jan van Goyen met de digitale verwijs- en aanvraagapplicatie ZorgDomein. Met ZorgDomein kunt u uw patiënt aanmelden en de verwijsbrief digitaal verzenden. In ZorgDomein vindt u een overzicht met verwijsindicaties. De verwijsapplicatie ZorgDomein ondersteunt u als huisarts in doorverwijzen naar vervolgzorg.